Veçantia e Moncafè

Të gjitha mishelat e Moncafè janë "dolce", tentojnë nga e ëmbla (kjo sepse të gjitha mishelat e Moncafè-së kalojnë në shumë sisteme pastrimi dhe filtrimi, duke hequr në këtë mënyrë të gjithë elementët që i japin kafes hidhërimin), prandaj këshillohet konsumatori final të ulë dozën e sheqerit për ta shijuar më mirë Moncafè-në.Më saktësisht, nëse një klient i mishelës "rosso" i hedh normalisht 7g sheqer(1 bustin) asaj "oro" duhet t'i hedhë 1/2 e sasisë  domethënë 3,5g, kurse mishelës "celeste" vetëm 2g.

  • Autostrada Tiranë - Elbasan
  • Km 0
  • Tiranë Albania