SHKOLLA TEKNIKE

E licensuar per të zhvilluar kurse për teknikë ekspresesh si dhe kurse për baristë jo vetëm për Ballkanin por edhe për Europën Lindore.

  • Autostrada Tiranë - Elbasan
  • Km 0
  • Tiranë Albania