Pjesë këmbimi

LF Spa është partneri kryesor për distribucionin e paisjeve të këmbimit për të gjitha llojet e aparaturave që përmban një bar apo restorant jo vetëm për nevojat e kompanisë por dhe për furnizimin sipas kërkesave që kanë edhe kompanitë operuese të riparimit apo të tregtimit si të aparaturave profesionale ashtu dhe të operatorëve të kafeve ekspres në Shqipëri.

Gjithashtu kompania ka marrëveshje dhe kontrata bashkëpunimi për pjesë këmbimi të vecanta si pompa Fluid-o-tech, motorët e ekspreseve, elektrovalvulat, të gjitha tipet e gurëve të mullirit si dhe cdo pjesë tjetër.

Për produktet me porosi, brenda 2 javësh (14 ditë pune), porositësi mund të bëjë tërheqjen e tyre.

  • Autostrada Tiranë - Elbasan
  • Km 0
  • Tiranë Albania