Përbërja

Mishela Moncafè është një mishel ekskluzive që garanton një shije të plotë dhe me shumë aromë.
Shija bëhet gradualisht më delikate në variantin "ORO" dhe në atë "CELESTE", për të kënaqur të gjitha preferencat.

Mishela nga italishtja "miscela caffè"; do të thotë përzierje e disa tipeve kafesh (ekzistojnë shumë lloje kafesh: robusta, arabike, më të njohurat, si dhe shumë varietete të tyre në varësi të vendit ku prodhohen).
Kjo përzierje bëhet sipas nje formule të caktuar që i jep cdo kafeje ekspres veçantinë në shije dhe në pamje.

  • Autostrada Tiranë - Elbasan
  • Km 0
  • Tiranë Albania