Pajisjet për bare

FAEMA me të gjitha produktet e saj.

1.Ekspres (makinë kafeje)

 • EMBLEMA, automatik dhe elektrik, dy grupsh, tre grupsh dhe katër grupsh.
 • Legend E61 nje grupsh,dy grupsh , tre grupsh
 • Jubile E61 nje grupsh,dy grupsh , tre grupsh
 • Limited Edition E61 ,dy grupsh ,tre grupsh
 • Teorema , dy grupsh, tre grupsh
 • Smart, dy grupsh
 • President E98 ,dy grupsh, tre grupsh
 • AMBASADOR E91, automatik dhe elektrik, dy grupsh , tre grupsh .
 • ELITE E92, automatik dhe elektrik, dy grupsh (gjendje), tre grupsh (gjendje).
 • ENOVA, automatik dhe elektrik, nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh .
 • CASADIO (Gruppo Cimbali) automatik dhe elektrik, dy grupsh(gjendje) dhe tre grupsh(gjendje).
 • E71 dy grupsh , tre grupsh

2.Mulli kafeje, monofazë dhe trefazorë.

 • MC 99 me gurë konik
 • MD 3000
 • ME A (Casadio Gruppo Cimbali)

3.Produktorë akulli.

 • P 20W (me lopata)
 • F 20W (me spruco)

4.Lavastovile

 • FS 70
 • F 62

5.Makina super automatike

 • X Granditalia
 • Barcode

6.Makina gjysem profesionale

 • Carisma

MAZZER, mulli kafeje monofazë dhe trefazorë

 • Super jolly me diametër 64 mm
 • Major me diametër 83 mm
 • Mini me diameter 58mm
 • Lux me diameter 61mm
 • Kony me diametër 63 mm
 • Robur me diametër 71 mm
 • Kold me diameëtr 71mm
 • Royal me diameter 83mm
 • Mini elektronik A ,B,Filtër me diametër 64mm
 • Super jolly elektronik me diametër 64 mm
 • Major elektronik me diametër 83 mm
 • Kony elektronik me diametër 63 mm
 • Robur elektronik me diametër 71 mm
 • Kold elektronik me diametër 71mm
 • Royal elektronik me diametër 83mm
 • Super Jolly for Grocery me diametër 64 mm
 • Major for Grocery me diametër 83 mm
 • DR100 me diametër 100mm
 • ZM me diametër 83 mm

SAB Srl

1.Ekspres kafeje elektronik dhe elektrik, një grupsh, dy grupsh dhe tre grupsh.

 • JOLLY- nje grupsh Automatica , dy grupsh Automatica , dy grupsh Automatica Compact, tre grupsh Automatica
 • Jolly Semiautomatica- nje grupsh, dy grupsh compact,dy grupsh , tre grupsh
 • Standard- nje grupsh Moderna Pulsante, dy grupsh Moderna Pulsante, dy grupsh Moderna Pulsante compact, tre grupsh Moderna Pulsante
 • Standard- nje grupsh Antica Levetta, dy grupsh Antica Levetta, dy grupsh Antica Levetta compact , tre grupsh Antica Levetta
 • Standard- nje grupsh Elettronica E96, dy grupsh Elettronica E96, dy grupsh Elettronica E96 compact , tre grupsh Elettronica E96
 • Nobel- nje grupsh
 • Prestige , nje grupsh, dy grupsh compact,dy grupsh , tre grupsh
 • Retrò, dy grupsh
 • Sahara- dy grupsh Elettronica Lux E 2005, tre grupsh Elettronica Lux E 2005, dy grupsh Antica Levetta, tre grupsh Antica Levetta
 • ITALIA, dy grupsh Automatica , tre grupsh Automatica, dy grupsh Semiautomatica, tre grupsh Semiautomatica
 • ELLIPSE , dy grupsh Semiautomatica, dy grupsh , tre grupsh
 • SOPHIA ,dy grupsh , tre grupsh
 • ALICE – BLACK- nje grupsh
 • SABINA- nje grupsh
 • VIENNA dy grupsh , tre grupsh
 • VIENNETTA - nje grupsh

2.Mulli kafeje monofazë dhe trefazorë

 • MD F 64 Elektronico me diameter 64mm
 • MD F 64 Automatico me diamertër 64mm
 • MD F 83 Automatico me diametër 83mm
 • MD F Conico me diameter 63 mm
 • MD F 64 Drogheria me diametër 64mm
 • MD F 83 Drogheria me diametër 83mm
 • MD F 4 E me diametër 58mm
 • MD Junior me diametër 50mm

3.Lavastovile për bare

 • S 35 litra
 • S 40 litra
 • S 50 litra
 • S 50 3N+T litra

4.Produktorër akulli

 • SAB 20 –Water,Air
 • SAB 30–Water,Air
 • SAB 50–Water,Air
 • SAB 90–Water,Air

FIONZATO Srl, mulli kafeje monofazë dhe trefazorë

1.Macinadosatori

 • F4 nano me diameter 58mm
 • F5 me diameter 64mm
 • F6 me diameter 83mm
 • F6 GT me diameter 83mm
 • F63 K me diameter 63mm
 • F63 K GT me diameter 63mm
 • F71 K me diameter 71mm
 • F71 K GT me diameter 71mm

2.Macinadosatori elettronici

 • F4 E nano me diameter 58mm
 • F64 E me diameter 64mm
 • F64 E XG me diameter 64mm
 • F64 E XGR me diameter 64mm
 • F64 EVO me diameter 64mm
 • F64 EVO GT me diameter 64mm
 • F64 EVO XG me diameter 64mm
 • F64 EVO XGR me diameter 64mm
 • F83 E me diameter 83mm
 • F83 E GT me diameter 83mm
 • F83 E XG me diameter 83mm
 • F83 E XGR me diameter 83mm
 • F63 EK me diameter 63mm
 • F71 EK me diameter 71mm
 • F71 EK GT me diameter 71mm
 • F71 EK XG me diameter 71mm
 • F71 EK XGR me diameter 71mm

3.Macinacaffè

 • F5 D me diameter 64mm
 • F6 D me diameter 83mm
 • F71 DK me diameter 71mm

CMA SPA ASTORIA, ekspres kafeje monofaze dhe trefazore dy grupsht, tre grupsh dhe katër grupsh.

 • CORE600 ELEKTRONIK | SAE TS, nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh ,kater grupsh
 • CORE600 ELEKTRONIK | SAE, nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh ,kater grupsh
 • CORE600 SEMIAUTOMATIK | AEP, nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh ,kater grupsh
 • RAPALLO SAE | ELECTRONIC, dy grupsh , tre grupsh
 • SABRINA SAE DISPLAY | ELECTRONIK  AUTOMATIK  SISTEM + COLOUR TOUCH DISPLAY, dy grupsh , tre grupsh ,kater grupsh
 • SABRINA SAE | ELECTRONIK  AUTOMATIK  SISTEM, dy grupsh , tre grupsh ,kater grupsh
 • PRATIC AVANT AEP| SEMIAUTOMATIK SISTEM ,nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh
 • PRATIC AVANT SAE| ELECTRONIK AUTOMATIK SISTEM nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh
 • TANYA PODS / CAPS AEP| SEMIAUTOMATIC SYSTEM ,dy grupsh
 • TANYA PODS / CAPS SAE| ELECTRONIK AUTOMATIK SISTEM  nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh
 • TANYA AEP | SEMIAUTOMATIC SYSTEM nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh
 • TANYA SAE | ELECTRONIK AUTOMATIK SYSTEM nje grupsh, dy grupsh , tre grupsh
 • GRETA | SAE, nje grupsh
 • GRETA | AEP, nje grupsh
 • HOT WATER STEAMER
 • DRIVE6000
 • GEMMA TOUCH SCREEN| TS
 • RAPALLO AL | SISTEM MANUAL, dy grupsh , tre grupsh
 • RAPALLO AEP | SISTEM SEMIAUTOMATIK , dy grupsh , tre grupsh
 • Plus 4 You TS,dy grupsh , tre grupsh ,kater grupsh
 • SABRINA SAE DISPLAY | SISTEM ELECTRONIK  AUTOMATIK SYSTEM + COLOUR TOUCH DISPLAY, dy grupsh , tre grupsh ,kater grupsh
 • SABRINA SAE | SISTEM ELEKTRONICK AUTOMATIK , dy grupsh , tre grupsh ,kater grupsh

Makina ekspres POD sistem(Cialda)

Ekspres elektronik dhe elektrik, monofazë një grupsh, dy grupsh dhe tre grupsh

 • PINOCCHIO
 • CIAO
 • XP 24 CAPS EL.IT
 • JESMINE CAPS 3 CAV
 • JESMINE POD 3 CAV
 • JESMINE CAPS 2 CAV
 • JESMINE POD 2 CAV
 • JESMINE CAPS 1 CAV
 • JESMINE POD 1 CAV
 • TOUR
 • LOLITA
 • UNOLUX
 • DUELUX
 • RONDO LUXMATIC
 • TRELUX
 • MINI MINI
 • MINI MINI LUX

 • Autostrada Tiranë - Elbasan
 • Km 0
 • Tiranë Albania