Mishela "oro"

Kjo mishelë jep një kafe me shije dhe aromë të rafinuar dhe delikate. Ky produkt përdoret më tepër në Itali.

  • Autostrada Tiranë - Elbasan
  • Km 0
  • Tiranë Albania