Mishela "celeste"

Top of the top. Produkti jonë i elitës .
Në përbërjen e kësaj kafeje janë përdorur kafetë arabike të cilësive më të larta duke krijuar një harmoni dhe ekuiliber që i jep kësaj kafeje një shije të vecantë. Kjo mishelë përmban gjithashtu më pak kafeinë se të tjerat.
 

  • Kujdes:

    Kur del kafja në filxhan, është mirë që kremi të dali lucido por me hartë. Harta tregon se kafje është e përbërë nga disa mishella të ndryshme ku secila përbërje pasqyrohet me një pigmet të saj.

  • Autostrada Tiranë - Elbasan
  • Km 0
  • Tiranë Albania