Dekafeinato për Bare dhe Çalde

Për personat të cilët kanë probleme me kafeinën Moncafe ofron produktin dekafeinato si për bare ashtu dhe për ekspresët çalde për ambjente familjare.

  • Autostrada Tiranë - Elbasan
  • Km 0
  • Tiranë Albania