Contact-us

CAPTCHA
Kjo pyetje bëhet për të verifikuar që ju jeni vizitor njerëzor për të parandaluar e-mail automatike në formë spam-i.
2 + 5 =
Zgjidhni këtë barazim matematik dhe vendos rezultat. P.sh 1 +3 vendos 4

  • Autostrada Tiranë - Elbasan
  • Km 0
  • Tiranë Albania